lördag 26 december 2009

...En vit Jul...

Det ser kallt ut med vinter-camping












...Det är ju sååå roligt att springa...




...Ett vintrigt Orust...

4 kommentarer:

  1. Hej hopp vilka fina bilder. Fast jag gillar den gammla kaminen mycket bättre på några bilder längre ner hahaha...
    Ha en bra dag kram sommar grannen

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga vinterbilder! Vad kul att ni fick ha en vit jul. Pratade med en i Skåne igår, där de också haft snö, men den hade regnat och slaskat bort nu... Trist!

    Kramar från norr
    /Ewa

    SvaraRadera
  3. Hej, oj jag har aldrig kollat din fotoblogg tidigare, här fanns ju massor av fina bilder att titta på...blå huset...bl a.
    Kramiz Anki N

    SvaraRadera
  4. Underbara vinter bilder... man tröttnar egentligen aldrig på att beskåda dom - trots att man (läs; jag) är tämligen trött på all snö som varit denna vinter - även här nere i Skåneland:)
    Vovven var ju för söt med:)
    Jag får tacka för dina rader hos mig på sistone, alltid kul när du kikar in:)
    Tänkte bl.a svara på din fråga om paketet jag fick från 'down under'... det är från en gammal brevkompis jag har där, vi var 14 år gammla när vi började skriva till varann första gången:) Så vi har alltså kontakt ännu och har väl följt varann i vått o torrt genom åren ( vi är idag 40 båda). Däremot skriver vi inga vanliga 'snail mail-brev' längre tyvärr, men vi använder oss av hederliga mail, bloggar, facebook och chat, så det funkar finemang även det:) Men då o då skickar vi nåt smått o gott oxå till varann... därav detta paketet:)

    Ha det supergott, kram Sonja

    SvaraRadera